TUHTIN JA BENIN PENTUPROJEKTI


Tuhtin ja Benin yhteistyö vauvahommissa alkoi jo reilu vuosi sitten, kun Tuhti ja Ben yrittivät saada pentuja. Tuhtin kasvattaja Crownwish kennelin Heli käytti Tuhtia Benin luona Leppävirralla juoksujen h-hetken aikaan. Tuhti ei tullut siitä astutuksesta tiineeksi, vaikka Ben oli hoitanut asiansa hienosti. 

Benin omistaja Piia, Cloudmoore kennelistä käytti tämän jälkeen Benin tutkimuksissa, jossa todettiin, että kyllä paukkuja pitäisi olla ihan riittämiin, joten tyhjäksi jäämisen syyksi jäi h-hetken väärä arvio.

No, mutta toinen kerta toden sanoo... Tuhtilla alkoi juoksut ja häntä käytettiin progesteroni-testissä, jossa saatin selville otollisin astutusajankohta. Niinpä Ben saapui Kuopioon 29.12 ja näin Tuhtin ensimmäinen tiineys sai alkunsa. 

Tulossa on siis pentuja harkitusta yhdistelmästä, jossa emona on 3-vuotias Crownwish Hearty Cotton Candy "TUHTI sekä isänä  5-vuotias Annlines Let Me Catch A Dream "BEN". 

Tuhtilla ei vielä ole suuria näyttelymeriittejä, mutta odotettavissa on, että Tuhti tulee vielä Suomen muotovalion arvon saavuttamaan. Hänellä on monia hyviä sekä ulkoisia että sisäisiä corgin ominaisuuksia, jotta mahdollisuudet näyttelymenestykseen on. Benillä on hallussaan Suomen muotovalion arvo. Beniin voit käydä tutustumassa osoitteessa http://cloudmoore.blogspot.com/


Kommentit