Projekti-P.E.N.T.U.A.I.T.A.U.S.




Tänään oli oiva aika aloittaa Tuhtin ja vauvojen oman paikan valmistelu. Pienessä rintamamiestalossamme ei ole tiloja ihan valita asti, mutta lopulta päätimme, että Tuhti ja pennut saavat käyttöönsä talomme keskikerroksessa sijaitsevan vaatehuoneen. 


Projekti käynnistyi huoneen tyhjentämisellä. Vaikka aluksi tuntui, ettei tästä tule mitään, kun kamaa on niin paljon, mutta yksi jätesäkki lähti UFF:lle ja loput saatiin sijoitettua sinne tänne sopivasti :)


Tuhti kävi aika ajoin tsekkaamassa mitä me puuhastellaan ja ihan kuin hän jotenkin olisi tajunnut, että tämä koskee jotenkin häntä. Toimme aitaukseen muutamia Tuhtin leluja ja oma tuttu näyttelyreissuilla mukana kulkeva kevythäkki pääsi pentuaitaukseen myös. Kun aitaus oli jokseenkin valmis, Tuhti kävi nuuhkimassa paikat oletettavasti hyväksymisen merkiksi, koska meni iltapuruluunsa sinne syömään. 



Nyt on paikka valmiina pennuille. Synnytystä varten pitää vielä tehdä varmaan jotain järjestelyitä ja hankkia kaikenlaista tarvittavaa. Mutta niitä mietitään myöhemmin.





Kommentit